ANSSI

ANSSI participa la cea de-a V-a editie a Romanian IT&C Security Forum

ANSSI participa la cea de-a V-a editie a Romanian IT&C Security Forum

ANSSI participa la cea de-a V-a editie a Romanian IT&C Security Forum

Finmedia si revista „e-Finance” organizeaza pe 20 noiembrie cea de-a V-a editie a Romanian IT&C Security Forum, ce va reuni reprezentanti ai autoritatilor si forurilor de reglementare, companii furnizoare, beneficiari, analisti, auditori, jurnalisti din presa de specialitate.
Evenimentul, care va avea loc la Ramada Plaza Bucuresti, sala Europa, isi propune sa reevalueze stadiul in care se gaseste piata globala si locala de securitate IT, noutatile pe linie institutionala si legislativa, dinamica pietei, tendinte noi si capcane in calea business-ului de succes, rezultate ale unor studii unanim recunoscute, solutii de top din portofoliul de oferte de pe plan local. In masura in care interesul participantilor se orienteaza si spre demonstratii live, se pot organiza si workshop-uri si/sau demonstratii de acest gen.
Printre temele abordate se numara adevarul despre valoarea pietei de securitate IT din Romania – prima incercare de evaluare corecta a pietei locale de produse, servicii de profil si solutiile de securizare a industriei financiar-bancare si solutii premium antifrauda, in exclusivitate pe piata romaneasca.

ITC forum 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *