ANSSI

Dezbatere Nationala Smart City 2017–2020: Nevoi, Solutii, Metode

Dezbatere Nationala Smart City 2017–2020: Nevoi, Solutii, Metode

When:
May 30, 2017 all-day
2017-05-30T00:00:00+03:00
2017-05-31T00:00:00+03:00
Where:
Hotel Pullman, Bucuresti
Contact:
Fundația Națională a Tinerilor Manageri - FNTM, cu susținerea agenției de PR & Events - Concord Communication
Dezbatere Nationala Smart City 2017–2020: Nevoi, Solutii, Metode @ Hotel Pullman, Bucuresti

Vă invităm să participați la Dezbaterea Națională Smart City 2017 – 2020. Nevoi – Soluții – Metode și să aflați care sunt nevoile de dezvoltare ale municipalităților, precum și soluțiile tehnologice personalizate oferite de companiile care au dezvoltat servicii și produse inovative, care au fost implementate deja în orașe din țară și din străinătate.

Care este cererea și cum poate fi satisfăcută de companiile furnizoare? Cum se pregătesc administrațiile pentru a-și face orașele inteligente? Au o strategie? Au metode de achiziție adecvate? Ce oferă companiile? Sunt soluții testate? Este fezabilă investiția în aceste soluții? Cum vor impacta afacerile dezvoltarea soluțiilor smart? – sunt numai câteva întrebări la care vom răspunde și în același timp vom căuta împreună soluții pentru dezvoltarea afacerilor conectate la orașele inteligente.

Pe lângă soluțiile Smart City puse la dispoziție de companii private se va discuta și modul în care se pot întocmi specificațiile pentru achizițiile publice ale acestora, dar și care sunt costurile de implementare.

Evenimentul se continuă a doua zi, cu un mic dejun de afaceri, aplicat, la care participă doar reprezentanți ai orașelor și ai companiilor private, furnizoare de soluții Smart City. Întâlnirile bilaterale din 31 mai vor avea loc la Maison 13 – Clubul Administrației, strada Dumbrava Roșie 2, București.

Organizat într-un nou concept, evenimentul se bucură de participarea Primăriei Municipiului Alba Iulia, fiind o continuare a conferinței de lansare a proiectului pilot Alba Iulia Smart City 2018, care a avut loc pe 2 Decembrie 2016 la Alba Iulia. Reprezentanții Alba Iulia vin la București și doresc să împărtășească din experiența proprie, să schimbe opinii cu alte autorități publice și să întărească legătura cu partenerii. Vor fi prezentate proiectele realizate pe drumul început, se vor prezenta noi soluții testate și se vor căuta modele de business pentru viitor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *