ANSSI

Securitatea Cibernetica in 2012

Securitatea Cibernetica in 2012

ANSSI prezinta:
SECURITATEA CIBERNETICA IN ANUL 2012
Asociatia Nationala pentru Securitatea Sistemelor Informatice este partener al Conferintei „Securitatea Cibernetica in anul 2012” ce va fi organizata de Oxygen Events in data de 26 Septembrie 2012 la Hotelul Marshal Garden, Sala Panoramic.
Evenimentul este sprijinit de MCSI, SRI, Asociatia Romana a Bancilor si Cio Council, iar partenerii sunt ANSSI, IBM, Kaspersky si Kapsch.
Alaturi de noi vor fi domnul Dan Nica – ministru MCSI, Yugo Neumorni – presedinte CIO Council, Valentin Vancea – CEO Asociatia Nationala pentru Securitatea Sistemelor Informatice (ANSSI), Felix Enescu – EXP Partner Gartner, Ion Bica – profesor Academia Tehnica Militara, Catalin Cretu – Country Manager Visa Europe-Romania, Victor Kapra – jurnalist si consultant online.
Noul eveniment dedicat securitatii cibernetice este un loc al dezbaterilor pentru profesionistii din domeniul IT si directorii de dezvoltare responsabili cu crearea, implementarea si gestionarea unei strategii de securitate a informatiilor, managementul riscului, guvernantei, continuitatii, managementul afacerilor.
Acest eveniment a fost creat pentru a satisface nevoile profesionistilor care lucreaza in departamentele de securitate IT din institutii financiare si companii, avand scopul de a reflecta problematicile si situatiile dificile cu care se confrunta zilnic. Managerii de risc din companii sunt in cautare de moduri de a minimiza expunerea la pierderile financiare rezultate din incalcarea securitatii informatiei. Managementul securitatii informatice continua sa se adapteze la schimbarile rapide din mediul de afaceri, tehnologii si amenintari tot mai sofisticate. O strategie realista este o componenta cheie a programului de securitate a informatiilor si este intr-adevar o provocare.
Temele de discutii se vor axa pe probleme de securitate cibernetica, interoperabilitate, initiative si bune practici privind securitatea infrastructurilor critice de informatii. La eveniment vor participa experti din domeniu, atat din sectorul public cat si din sectorul privat, ce vizează impactul fraudelor si al terorismului cibernetic in societatea mondiala, bazate pe studii de caz, in vederea impartasirii bunelor practici si a informatiilor vitale privind cele mai recente tendinte si evolutii in domeniul securitatii cibernetice.

SSI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *