ANSSI

ANSSI participa la Cyberthreats and Cybersecurity Day – Institutul Bancar Roman

ANSSI participa la Cyberthreats and Cybersecurity Day – Institutul Bancar Roman

Asociația noastră participă la prima ediție a conferinței CYBERTHREATS & CYBERSECURITY DAY, care reuneşte într-un eveniment unic pe piaţa din România două evenimente de referinţă în domeniul securităţii cibernetice: conferinţa CYBERTHREATS (Ediţia a VIII-a) şi conferinţa CYBERSECURITY DAY (Ediţia a II-a).

Conferinţa va avea loc pe 4 noiembrie 2015, la sediul Institutului Bancar Român, Aula “Costin MURGESCU”, orele 9:00-18:00.

În cadrul conferinţei vor susține alocuţiuni şi prezentări autorităţi în domeniul financiar-bancar, al securităţii cibernetice, instituţii naţionale şi guvernamentale: Banca Naţională a României, Asociaţia Română a Băncilor, Autoritatea de Supraveghere Financiară, Institutul Bancar Român, Institutul de Studii Financiare, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, Centrul Naţional de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică, ENISA, AFCEA, precum şi companii specializate în securitate cibernetică.

Conferinţa oferă participanţilor posibilitatea de a interacţiona cu profesionişti în domeniul securităţii cibernetice şi de a discuta despre strategiile şi abordările care se impun în contextul actual privind securizarea infrastructurilor de date în mediul cibernetic. Sesiunile evenimentului sunt susţinute de experţi români şi internaţionali, urmate de workshopuri interactive şi demonstraţii ale tehnologiilor de ultimă generaţie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *